Авто

Розкрито ціну флагманського суперкросовера BMW XM Label Red

Share

На офіційних сайтах компанії BMW почав працювати конфігуратор кросовера XM у топовій версії Label Red.

Набір доступного для моделі BMW XM Label Red додаткового обладнання виявився напрочуд скромним за мірками автомобілів даного класу. Наприклад, у США вартість новинки з усіма можливими опціями збільшується лише на 12 тис. 549 доларів, що становить менше ніж 7% від базового цінника.


Рекомендована роздрібна ціна версії BMW XM Label Red у США – 185 тис. доларів . Без доплати можна вибрати будь-який колір кузова, пакет червоних акцентів в екстер’єрі Toronto Red Trim , дизайн 22-дюймових колісних легкосплавних дисків, сині або червоні супорти гальм M Sport . Єдина платна опція для повністю обробленого шкірою Merino та вуглепластиком салону – це преміальна акустика Bowers & Wilkins Diamond Surround за 3,4 тис. доларів.


Крім того, для версії XM Label Red можна придбати пакет M Driver’s (2,5 тис. доларів), який включає можливість збільшення максимальної швидкості з 270 до 290 км/год, а також одноденний курс водіння в BMW Performance Center .


Нарешті, є 5 варіантів сервісної програми під назвою BMW Ultimate Care+ , які коштують від 850 до 6 тис. 649 доларів. Найдорожчий серед іншого має на увазі збільшення заводської гарантії з 3 до 7 років. Підсумкова сума становитиме 198 тис. 544 доларів. До неї входить платіж у 995 доларів за доставку автомобіля.


Нагадаємо, що світова прем’єра BMW XM Label Red відбулася навесні цього року. Від стандартної моделі, що вже й без того вважається повноцінною «емкою», даний позашляховик відрізняється форсованою силовою установкою на базі 4,4-літрового мотора V8: сукупну потужність підняли з 653 к.с. та 800 Нм до 748 л.с. та 1000 Нм. При цьому XM також матиме версію початкового рівня — теж гібридну, але з рядною «шісткою» замість 8-циліндрового двигуна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: BMW

Останні записи

Нова Toyota RAV4 (2025): що про неї відомо

Через шість років після запуску поточного покоління знаменитого японського кросовера RAV4 компанія Toyota готова провести…

07.10.2024

Експерти пояснили, чому не варто ігнорувати воду у вихлопній трубі автомобіля

У холодну пору року нерідко можна помітити, як із вихлопних труб автомобілів тече вода або…

07.10.2024

Визначено найпопулярніший автомобіль Європи: хто лідирує у продажах

Серпень 2024 року став важливим етапом для хетчбека Dacia Sandero, який знову посів перше місце…

07.10.2024

Нова версія Audi A7 вперше буде представлена ​​у новому типі кузова

Незважаючи на нову назву, наступний Audi A7 продовжить конкурувати із традиційними конкурентами поточного A6, такими…

07.10.2024

На тизері показали новий Jeep Compass 2025 з повним приводом

Автомобільний гігант Stellantis представив перший тизер повністю оновленого кросовера Jeep Compass 2025, натякаючи на різноманітність…

07.10.2024

Nissan Leaf відкликають через можливу небезпеку загоряння

Десятки тисяч машин Nissan Leaf потрапили під відгук з міркувань безпеки. Автовиробник стверджує, що високовольтна…

07.10.2024