Нова Skoda Kodiaq отримає гігантський екран – фото

У Мережі опублікували знімки інтер'єру кросовера Skoda Kodiaq другої генерації

0
777

Буквально кілька днів тому Skoda надала подробиці про технічні характеристики нового Kodiaq , а сьогодні в Мережі з’явилися і перші знімки салону другої генерації моделі. Фотошпигунам вдалося добре зазирнути всередину салону чеського Volkswagen Tiguan з його великою інформаційно-розважальною системою, що стирчить з панелі приладів. Навколо нього немає жодних звичайних елементів керування, за винятком кнопки розблокування замків, встановленої внизу у центрі.

Центральні вентиляційні отвори більше не знаходяться з обох боків сенсорного екрана і переміщені під дисплей. Ми сподіваємося, що шматок тканини на центральній консолі приховує окремі елементи керування для кліматичних налаштувань, без необхідності налаштовувати все з інформаційно-розважальної системи. Зіркі читачі помітять, що селектор передач тепер є важелем на рульовому колесі, щоб звільнити простір між сидіннями для додаткового зберігання.

За знайомим двоспиці рульовим колесом знаходиться повністю цифрова 10,25-дюймова комбінація приладів з безліччю сигнальних ламп. Цього слід очікувати від незавершеного прототипу, і ми впевнені, що все буде гаразд, коли Skoda почне серійне виробництво.

Новий середньорозмірний позашляховик буде розтягнутий на 61 мм до 4758 мм при збереженні колісної бази (2791 мм). Знову ж таки, будуть запропоновані як п’ятимісні, так і семимісні конфігурації, причому остання пропонує додаткові 15 мм простору над головою для пасажирів третього ряду в порівнянні з Kodiaq. Дворядна модель зі складеними задніми сидіннями матиме місткість 910 літрів або на 75 літрів більше, ніж раніше.

Всі версії нового Kodiaq будуть пропонуватися виключно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, за винятком гібрида, що підключається, оскільки електрифікована модель отримує шестиступінчасту DSG.

Залежно від двигуна покупці вибиратимуть передній чи повний привід. Kodiaq PHEV поєднуватиме 1,5-літровий TSI з електродвигуном та акумуляторною батареєю ємністю 25,7 кВтг, що забезпечує запас ходу на електротязі понад 100 кілометрів.

Skoda представить новий Kodiaq орієнтовно цієї осені, разом із наступним Superb.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!