Експерти назвали найкращий кросовер-гібрид в класі SUV

0
804

В категорії середньорозмірних кросоверів на ринку представлено багато моделей автомобілів. Вибирати є з чого з урахуванням бюджету та бажаних технічних показників.

Аналітики та експерти регулярно досліджують випущені на ринок автівки, щоб допомогти майбутнім власникам робити обґрунтований вибір. Consumer Reports опублікували свіжий рейтинг, в якому визначили найкращі кросовери в класі SUV.

Подробиці рейтингу

Американськими журналістами була проведена ґрунтовна робота. Вони не тільки опитали власників представлених на ринку моделей в класі SUV, але й особисто випробували більшість кросоверів. В результаті кожен з них отримав певну кількість балів. За ними й було визначено найкращий.

Перше місце в рейтингу зайняв гібридний Hyundai Santa Fe. На сьогоднішній день в Кореї він є бестселером. В результаті тестування кросовер набрав 88 балів з можливих 100. Надійність була найважливішим критерієм. Hyundai Santa Fe став найкращим і за декількома іншими категоріями: за динамікою, витратами палива та дальності ходу.

Кросовер оснащено віртуальними приладами та має розширене оснащене. Комплектується бензиновим турбованим 4-циліндровим двигуном об’ємом 1,6 л — T-GDI родини Smartstream з системою CVVD. Доповнює його електричний двигун. Загально авто видає 226 к.с. Витрати палива складають 6 л на 100 км.

Відгуки власників також показали, що цим автомобілем більшість задоволені. Для родинних поїздок він просторий, зручний, комфортний. Також плюсом автівки є її повнопривідність.

На українському ринку офіційно пропонуються тільки дві версії: бензинова (2.5 MPi 180 к.с.) та дизельна (2.2 CRDi 202 к.с.). Ціна на Hyundai Santa Fe стартує від 1 482 000 грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!