З’явилася інформація про Skoda Kodiaq нового покоління

Кросовер Skoda Kodiaq другого покоління потрапив під час випробувань на Нюрбургрингу

0
390

Skoda Kodiaq другого покоління наближається до свого дебюту цієї осені. Напередодні майбутню новинку було помічено під час випробувань випробування на Нюрбургрингу.

Як відзначають очевидці, кросовер нового покоління матиме збільшені радіаторні грати з масивними вертикальними ламелями. До них приєднується головна оптика стрілоподібної форми і масивніший бампер з яскраво вираженими повітрозабірниками. На цьому зміни у зовнішності не закінчуються, Skoda Kodiaq другого покоління отримає новий капот із втопленою середньою частиною.

Що стосується змін задньої частини автомобіля, то там з’являться вужчі ліхтарі, які з’єднуються між собою тонкою світлодіодною смугою. Задній спойлер трохи збільшиться у розмірах.

Якщо говорити про технічну частину, то раніше компанія Skoda заявила, що Kodiaq другого покоління отримає модифікації з бензиновими та дизельними двигунами, а також уперше в історії моделі – гібридні версії, у тому числі з можливістю підзарядки від розетки. Також вже відомо, що новий Kodiaq перебереться на вдосконалений варіант платформи MQB.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.