Якою буде Toyota Land Cruiser Prado 2024 – фото

Новий позашляховик може стати чимось середнім між Toyota LC300 та Land Cruiser 70

0
790

Деякі автомобілі випускаються без особливих змін вже досить довгий проміжок часу. Так, автовиробникам вдається підігрівати інтерес покупців за допомогою невеликих змін у зовнішньому стайлінгу авто, а також шляхом додавання різноманітних опцій в автомобіль.

Водночас будь-яка зміна покоління таких легендарних моделей, як Toyota Land Cruiser Prado, викликає непідробний ажіотаж серед фанатів марки. Так, у компанії Toyota нещодавно анонсували, що планують випустити нове покоління Toyota Land Cruiser Prado вже до кінця цього року. Ця новина підштовхнула фанатів до створення рендерів, ґрунтуючись на існуючій інформації про модель.

Так, один із найсвіжіших рендерів створили на Lexus GX 2024. Схожість із Toyota Land Cruiser 300 не випадкова, адже тепер для створення моделі Prado будуть використовувати таку ж рамну платформу TNGA-F, яка передбачає встановлення 3,5-літрового V6 з двома турбінами та 10-ступінчастим автоматом.

Водночас Toyota Prado 2024 отримати дефорсований двигун до 354 к.с., а також до покупки буде доступний 2,8-л турбодизель та гібридна версія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!