Автомобілі Subaru з МКП отримають важливу функцію

Subaru працює над впровадженням EyeSight у автомобілі з механічною коробкою передач

0
195

Хоча радість від керування спортивним автомобілем з механічною коробкою передач не може зрівнятися ні з чим іншим за кермом, конфігурації з трьома педалями часто мають деякі обмеження щодо систем допомоги водієві. Тепер Subaru повідомляє, що працює над тим, щоб зробити своє сімейство технологій безпеки EyeSight доступним для своїх моделей, оснащених із заводу МКПП.

В офіційному прес-релізі японський автовиробник підтверджує, що в даний час адаптує EyeSight до ходових та експлуатаційних характеристик автомобілів з механічною коробкою передач. Коли всі роботи з розробки будуть виконані, система працюватиме в широкому діапазоні умов і допомагатиме водію в критичних ситуаціях, як це робить EyeSight в автомобілях, оснащених автоматичними коробками.

Subaru обіцяє, що система, специфічна для MT, збереже повну функціональність своєї версії автоматичних коробок передач. Так, до неї увійдуть гальмування перед зіткненням, адаптивний круїз-контроль, попередження про вихід зі смуги руху та багато іншого.

Першою моделлю з EyeSight та механічною коробкою передач стане японська версія спорткара BRZ . Запланований до дебюту цієї осені, купе вперше представить перелічені вище системи безпеки на борту трипедального BRZ , за яким будуть інші ринки. Subaru заявляє, що прагне досягти нульового рівня дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками серед пасажирів автомобілів Subaru. На сьогоднішній день компанія поставила понад 5,5 мільйона автомобілів, оснащених різними поколіннями пакету EyeSight з моменту його запуску у 2008 році.

Для 2023 модельного року у Сполучених Штатах стартова ціна BRZ становить 28 595 доларів . Ця ціна вказана для базового BRZ Premium , тоді як дорожчий BRZ Limited починається з 31 095 доларів до вирахування податків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!