Новий кросовер Renault Rafale дебютує сьогодні

0
617
Renault Rafale, названий на честь відомого гоночного літака, стане версією кросовера Austral у кузові купе й виключно з гібридними силовими агрегатами.Renault наразі пропонує Austral та Espace, які знаходяться у сегментах компактних та середніх позашляховиків у Європі. Сьогодні автовиробник презентує абсолютно новий Rafale, названий на честь гоночного літака 1930-х років. Rafale також матиме електрифіковану базу зі своїми побратимами. 

Чутки про компактне купе-кросовер Renault циркулювали в Інтернеті протягом тривалого часу. Однак лише у травні 2023 року перші закамуфльовані прототипи з’явилися на дорогах, а офіційний тізер був опублікований 16 травня. Тоді ж було підтверджено, що новий Rafale буде купе-кросовером на базі Austral з використанням останньої мови дизайну Renault. 

На додаток до більш агресивного стилю, Rafale продемонструє більш сміливий загальний дизайн порівняно з Austral. Це помітно в таких елементах, як повністю оновлений дизайн задньої частини, яка підсилює позицію купе-кросовера з вираженими стійками та сильно нахиленим заднім склом.  

Презентація нового Renault Rafale відбудеться онлайн на сайті виробника о 20:00 за київським часом, а також за нею можна спостерігати в YouTube. 

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!