Mercedes затримує випуск нового GLS через дві інші моделі

Mercedes GLS став жертвою успіху GLE та GLE Coupe

0
178

Ніколи раніше рестайлінг автомобіля не займав багато часу до виходу на ринок. Mercedes GLS, нещодавно представлений в оновленому вигляді, зіткнеться із значною затримкою у комерціалізації на європейському авторинку. Флагман лінійки позашляховиків зіркового бренду був представлений на початку весни з рядом покращень, як усередині, так і зовні, які привносять до нього більш сучасний та розкішний стиль.

Трохи більше через місяць, наприкінці травня минулого року, Mercedes оголосив ціни на розкішний GLS, залишивши на потім комерціалізацію найрозкішнішої і спортивної версії. Mercedes-Maybach GLS і запаморочливий AMG GLS 63 з’являться на ринку пізніше.


Цього разу не мікрочіпи змусили Mercedes розробити нову стратегію, оскільки відомо, що виробництво планується розпочати у липні наступного року на північноамериканському заводі у Таскалусі. На ньому сконцентровано виробництво всіх позашляховиків марки, за винятком компактних та нових GLC та GLC Coupe, які збираються в Європі. Потім варто запитати про причини, що спонукали відкласти старт прийому замовлень на оновлений Mercedes GLS, призначений для європейського континенту, до другого кварталу 2025 року.

Ключова причина полягає у показниках продажів GLS. Його високі ціни роблять його варіантом тільки для багатих клієнтів, тому продаж грає не на його користь. З іншого боку, GLE та GLE Coupé – це дві моделі, які мають приголомшливий успіх і яким бренд повністю довіряє. Так, щоб збільшити виробництво цих двох позашляховиків, які також отримали важливий пакет оновлень та є об’єктом бажання з боку клієнтів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!