Fiat показав нову електричну модель

Компанія Fiat представила новий позашляховик Fiat 600

0
362

Fiat готується додати другий повністю електричний автомобіль до своєї лінійки, і нове відео вперше дало нам чітке уявлення про нього. Fiat 600 стане аналогом популярного нового міського автомобіля 500 , буде створено на платформі e-CMP2 Stellantis Group і надійде у продаж у 2024 році. Протягом деякого часу на автомобіль натякали за допомогою різних шпигунських знімків, але тепер ми можемо побачити його в серійному вигляді завдяки відео.

Відео показує невеликий 5-дверний позашляховик, схожий на старий 500X з погляду розміру та форми з новітньою мовою дизайну Fiat, особливо у передніх та задніх ліхтарях. Fiat 600 отримає зроблену на замовлення електричну платформу, а це означає, що новий автомобіль може похвалитися внутрішнім простором та практичністю, близькими до мінівену. Автомобіль також буде тісно пов’язаний із новим Avenger від дочірнього бренду Stellantis Group Jeep.

Новий Fiat 600 використовує новітній дизайн передньої частини 500 , але розтягнута колісна база повинна дозволяти використовувати велику батарею, щоб дати більший запас ходу. Акумулятор Jeep Avenger ємністю 54 кВт/год дає йому офіційний запас ходу 400 км зі швидкістю зарядки 100 кВт .


Нове відео також показує, що інтер’єр Fiat 600 буде використовувати аналогічну закруглену цифрову панель приладів і центральний сенсорний екран, що і в Fiat 500 , але прийме трохи більш зрілий підхід до дизайну, ніж у ретро-тематичному міському автомобілі. На панелі приладів встановлений широкий екран з рядом фізичних кнопок.

Новий Fiat 600 замінить як позашляховик 500X , так і мінівен 500L однією електричною моделлю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!