Представлений електромобіль Porsche Mission X – неймовірно красивий та потужний

0
85

Компанія Porsche представила концепт спортивного електромобіля Mission X. У нього футуристичний зовнішній вигляд, хоч і вгадуються риси ретро-машин (переважно Porsche 959, Carrera GT і 918 Spyde).

Довжина цього електромобіля 4,5 метри, ширина 2 метри, висота 1,2 метри, посадка низька. Екзоскелет виконаний з карбону, поверх нанесена фарба, що імітує полірований метал. Незважаючи на великі габарити, це двомісна машина, двері відчиняються та закриваються вертикально.

Майже всі елементи в салоні теж виконані з карбону, крісла покриті шкірою і мають глибоку спортивну посадку, відкидаючи водія та пасажира трохи назад. На приладовій панелі виводиться інформація про швидкість, рівень заряду, карту, зображення з камер. Передні колеса 20-дюймові, а діаметр задніх коліс 21 дюйм – інженери стверджують, що це покращує аеродинаміку на високих швидкостях. Акумулятор розташований ззаду і заряджається від 900-вольтної системи вдвічі швидше, ніж у інших електромобілів.

Оскільки це концепт, у Porsche немає інформації про дату випуску, ні про ціну цього електромобіля. Перед інженерами стоїть дуже амбітне завдання — створити найлегшу та найшвидшу на ринку модель, яка при цьому не буде коштувати як космічний корабель.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!