Volkswagen представив подовжений електромінівен ID.Buzz

Компанія Volkswagen представила подовжену версію електричного мінівену Volkswagen ID.Buzz

0
102

Прем’єра новинки відбулася у США. Північноамериканський ринок стане для нової моделі Volkswagen ключовим.

Компанія Volkswagen випустила подовжену версію електричного мінівену ID.Buzz . Порівняно зі стандартним мінівеном колісна база машини збільшилася на 250 мм – до 3239 мм. Габаритна довжина тепер досягає 4962 мм, але висота та ширина залишилися на колишньому рівні – 1937 та 1986 мм відповідно.

Для моделі Volkswagen ID.Buzz у лонг-версії доступні три модифікації: з 5, 6 та 7 посадковими місцями. Другий ряд може бути зроблений у вигляді єдиного дивана, або у вигляді двох роздільних крісел. Третій ряд – лише 2-місний. Його можна скласти чи повністю зняти. У разі обсяг багажного відсіку збільшиться з 306 до 2469 літрів. Подовжений варіант ID.Buzz отримав найбільший в історії серійних моделей марки Volkswagen панорамний дах: його площа досягає 1,5 квадратних метрів.

Силова установка новинки складається з 286-сильного електродвигуна від ID.7 , за цим показником подовжений мінівен на 82 к.с. перевершує коротку версію. У стандартній комплектації силовий агрегат комплектуються звичною батареєю ємністю 82 кВтг, топові модифікації отримають покращену 91-кіловатну батарею.

На старті продажів новинки покупцям буде доступна лише задньопривідна версія, проте концерн Volkswagen вже анонсував повнопривідний варіант, який теж з’явиться наступного року, але трохи пізніше за базову модифікацію. Варіант із приводом на всі 4 колеса буде двомоторним: сумарна потужність силової установки досягне 339 к.с.

Перші ж «довгі» версії ID.Buzz будуть одномоторними та 286-сильними (на 82 к.с. потужнішими за версію зі стандартною колісною базою). У базовому виконанні силова установка живитиметься від батареї ємністю 82 кіловат-години. За доплату запропонують клієнтам 91-кіловатний акумулятор. Запас ходу новинки поки що не називається.

Складання лонг-версії ID.Buzz налагодять у німецькому Ганновері, звідки мінівен будуть поставляти на ринок США. На європейському ринку подовжена модифікація також з’явиться: представити її планують наприкінці червня цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!