У Mitsubishi нова загадкова модель: що це і коли подивитися

Компанія Mitsubishi опублікувала тизер компактного кросовера 2024 року напередодні серпневого дебюту

0
47

Mitsubishi наклеїла свій значок на Renault Captur для ASX 2023 року, доступного в Європі, але не робитиме те саме в регіоні АСЕАН. Прем’єра невеликого нового кросовера відбудеться у серпні на Міжнародному автосалоні в Індонезії, а потім новинка надійде у продаж у районах, що входять до Асоціації держав Південно-Східної Азії. Автовиробник поки що не хоче розкривати назву, але нам продемонстрували кілька тизерів, що зображують як екстер’єр, так і салон моделі.

Якщо вам цікаво, чому цей підпис світлодіодного підсвічування може здатися трохи знайомим, то це тому, що ми бачили аналогічний дизайн ще у жовтні 2022 року. Цей новий кросовер, швидше за все, є серійною версією XFC Concept , тим більше, що останній був задуманий із прицілом на ринок АСЕАН. Проте Mitsubishi не виключила розширення доступності моделі, якщо вона виявиться комерційно успішною в цільових країнах.

Ще не названий кросовер стане першим, хто отримає нещодавно розроблену звукову систему від Yamaha . Це майже все, що Mitsubishi розкриває на даний момент, але ми нагадаємо вам, що концепція була створена з трьома додатковими режимами: нормальний, гравійний і грязьовий. XFC рекламувався як внутрішній простір, що має провідний в сегменті, і паралельну установку екрану, яка стане нормою в 2023 році.

Mitsubishi планує найближчим часом уявити безліч нових продуктів. Анонсований концепцією XRT , Triton наступного покоління (він же L200 на деяких ринках) скоро буде показаний публіці і приєднається до Delica Mini , гібридного Xpander та суперміні Colt на базі Renault Clio . Згідно з дорожньою картою продукту, опублікованою в березні, позашляховик зі сходовою рамою вийде до 2025 року, поряд із трирядним позашляховиком та дворядним гібридним позашляховиком.

Крім того, до 2028 року буде випущено повністю електричний пікап і дворядний позашляховик також без двигуна внутрішнього згоряння. Mitsubishi також виведе на ринок додаткові автомобілі, розроблені спільно з партнерами Renault та Nissan . За прогнозами, до кінця десятиліття на електрифіковані автомобілі припадатиме половина продажів машин марки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!