Оновлений електромобіль Opel Corsa: нова назва, більш потужний мотор і більш ємна батарея

0
131

Компанія Opel представила рестайлінгову версію хетчбека Corsa. Компактна п’ятидверка отримала зовнішність в новому фірмовому стилі, більш потужну електричну версією зі збільшеним запасом ходу і новою назвою Corsa Electric (замість Corsa-e). Продаж новинки починеться протягом 2023 року.

Оновлена Corsa відрізняється передньою частиною, повністю переоформленою в стилістиці Opel Vizor із глянцево-чорною вставкою, яка поєднує фари, і новим бампером. Опційно доступна нова матрична оптика, кількість діодних елементів в ній виросла з 8 до 14. На кормі з’явився крупний надпис з назвою моделі, а гамму відтінків кузова поповнив новий Grafik Grey.

Для салону переробили крісло, кермо і селектор трансмісії, серед обладнання з’явилася бездротова зарядка. Однією з головних новинок Opel називає медіасистему на чіпі Qualcomm Snapdragon з 10-дюймовим екраном. Зображення на екрані стало точним, а можливість самої системи розширена. Ба більше, з’явилася нова камера заднього виду з високою роздільною здатністю.

Corsa Electric зберегла попередній 136-сильний двигун, однак отримала більш потужну модифікацію з мотором на 156 к.с. і 260 Нм. У першому випадку запас ходу від батареї на 54 кВт*год (раніше був блок на 50 кВт*год) становить до 357 км, у другому – вже 402 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!