Які кросовери можна взяти в Україні від 6000$ – ТОП 5 моделей

На сьогодні одним із найпопулярніших типів кузова в Україні залишаються кросовери.

0
131

Одним із найпопулярніших типів кузова на українському ринку на сьогодні залишається утилітарний міський автомобіль з повним приводом і великим список опцій або кросовер. Сьогодні ми розглянемо, які найпопулярніші міські позашляховики можна купити в Україні в ціновому діапазоні від 6 тисяч до 17 тисяч доларів, повідомляють на порталі Автоцентр.

Ford Kuga

У бюджеті від $8500 до $15300 можна розглядати моделі 2008-2012 років випуску. На вибір є два двигуни: бензиновий на 2,5 л 20V Turbo (200 к.с.) і дизельний 2,0-літровий 16V Turbo на 136 к.с. Автомобілі оснащуються повним приводом, що підключається, і 5-ступінчастим автоматом або 6-ступінчастою механікою.

Автомобіль відносно надійний, має добрий ресурс як бензинового, так і дизельного двигуна, а ось повний привід на великих пробігах може стати проблемою. Також з мінусів варто відзначити відносно невеликий салон та багажник, що робить це авто не найпрактичнішим у цьому рейтингу.

Honda CR-V

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.