Назвали авто 2023 року в кузові SUV, які варто купитич

Автосайт KBB назвав KIA Telluride найкращим середньорозмірним кросовером у 2023 році

0
108

Середньорозмірний кросовер Toyota Highlander – одна з найбільш продаваних моделей свого сегмента у світі. До їх числа можна віднести і японський Honda Pilot. Однак фахівці консалтингової компанії Kelley Blue Book (KBB) вирішили провести дослідження і назвати найкращі автомобілі в кузові SUV. У результаті обидва японські бестселери поступилися лідерством моделям із КНР.

Так, найкращим із середньорозмірних кросоверів 2023 року було названо порівняно свіжий Kia Telluride. Слідом розташувалися Hyundai Santa Fe і Kia Sorento. А ось той самий Honda Pilot опинився тільки на четвертому місці. Японський Toyota Highlander навіть не увійшов до десятки найкращих, посівши 11-те місце.

А тепер розберемося, чому саме Telluride став найкращим у своєму класі у 2023 році. Так, він заслужив увагу як вдалий у “всіх аспектах” авто 2023 року, оскільки отримав зручний і просторий салон, у якому спокійно можуть поміститися вісім осіб. Крім того, аналітиків вразили його безпека, робота підвіски та ефективність силової установки – 3,8-літрового бензинового V6 з віддачею в 295 к.с.

Ще одним важливим аспектом, який враховували американські аналітики, було співвідношення ціни та якості. У США ціна Kia Telluride починається з позначки в 35 890 доларів США (2,87 млн рублів), тоді як його основні конкуренти, Toyota Highlander і Honda Pilot, коштують помітно дорожче.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!