4,3 млн доларів опинилися на дорозі: Bugatti доведе до досконалості новий гіперкар

Bugatti приступила до випробувань свого найдорожчого гіперкара

0
73

Bugatti Bolide – це концепт, який представлений як легкий гіперкар, призначений лише для використання на треку, з аеродинамічний кузов. Кожен із 40 запланованих до випуску автомобілів , які, до речі, вже розпродані відданим клієнтам марки, оцінюється в 4 мільйони євро .

Відповідно до графіка розробки Bugatti на своїй сторінці в соцмережах оголосила про свій прогрес з Bolide і початок фази тестування на трасі. Знявши у своїй природній гоночній стихії, Bugatti дає світу поглиблений погляд на повністю карбоновий гоночний автомобіль.

Перш ніж виробництво розпочнеться на легендарному заводі в Мольсхаймі, Bugatti продовжить виснажливі тести на трасі, щоб удосконалити потужність та аеродинаміку гіперкара.

Нагадаємо, що Bolide виробляє приголомшливі 1824 к.с. потужності і 1850 Нм крутного моменту, використовуючи 8,0-літровий чотирициліндровий W16 від Bugatti . Це дозволяє автомобілю розвивати неймовірну максимальну швидкість понад 500 км/год і розганятися від 0 до 96 кілометрів на годину лише за 2,2 секунди .

Bolide є свідченням інженерної майстерності Bugatti та прагнення розсунути межі автомобільних технологій та дизайну. 40 власників Bugatti Bolide можуть очікувати, що виробництво їхніх автомобілів розпочнеться наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!