Авто

Honda вивела на ринок CR-V шостого покоління

Share

На європейському ринку з’явилося шосте покоління Honda CR-V, і воно має цікаве доповнення – гібридну версію з можливістю підзарядки від електромережі.

Хоча зовні новий кросовер зберігає вражаючу схожість зі своїм північноамериканським побратимом, під поверхнею ховаються значні зміни.

Зберігши загальний силует свого попередника, CR-V хизується свіжою та виразною передньою частиною, яка може похвалитися владною присутністю. Видатна і зухвала решітка радіатора займає центральне місце, доповнена витонченими фарами головного світла. Цікаво, що кожен з двох варіантів силових агрегатів, доступних в Європі, поставляється з унікальним дизайном решітки радіатора, додаючи нотку індивідуальності.

Ззаду зміни порівняно з попереднім поколінням CR-V є менш помітними: задні ліхтарі зберегли свою основну форму, але з новою внутрішньою графікою, яка додає нотку сучасності.

Однак, найбільш помітна трансформація стосується розмірів. Новий CR-V став ширшим, довшим і вищим, обіцяючи багато простору для пасажирів та їхніх речей, роблячи подорожі більш комфортними, ніж будь-коли.

Honda дуже пишається інтер’єром нового CR-V. Він не тільки випромінює відчуття вишуканості, але й пропонує покращену оглядовість завдяки заниженим переднім кутам та пласкому капоту, що гарантує водієві чіткий огляд дороги попереду.

Технічка

У той час як американська модель оснащується стандартним 1,5-літровим двигуном з турбонаддувом, європейські клієнти не знайдуть чисто бензинового варіанту силової установки. Натомість на перший план виходить гібрид CR-V з 2,0-літровим бензиновим двигуном з циклом Аткінсона в поєднанні з двома електродвигунами.

На додаток до гібридного варіанту, новий CR-V також представляє гібридний варіант plug-in для європейського ринку. Ця версія включає в себе той самий двигун внутрішнього згоряння, два електродвигуни та батарею більшої ємності. З вражаючим запасом ходу до 82 кілометрів, цей гібрид пропонує підвищену ефективність.

Honda натякає на можливість швидкої зарядки, заявляючи, що час повної перезарядки батареї становить лише 2,5 години, хоча конкретні деталі залишаються нерозкритими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Honda

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024