Названий кросовер Honda, який краще не варто купувати старим

Кросовер Honda Pilot третього покоління 2016 названий найненадійнішою моделлю автокомпанії Honda

0
2001

Численні рейтинги та експертні оцінки говорять про те, що машини Honda по праву вважаються одними з найнадійніших і найбезпроблемніших у всьому світі. Але навіть тут є виняток – кросовер Pilot третього покоління 2016 року випуску.

Провівши власне дослідження, сервіс Car Complains порадив «остерігатися» цієї машини, а ще цей великий паркетник виявився єдиною моделлю Honda, яка увійшла до списку Consumer Reports у категорії «Вживані автомобілі, які краще не купувати».

Згідно з звітами сервісів, Honda Pilot 2016 року випуску схильна до частих проблем з мотором, паливною системою та електрикою. Наприклад, приблизно 300 власників таких кросоверів поскаржилися на систему « Start/Stop », яка глушить двигун для економії палива на холостому ходу, але не запускає його заново.

Варто уточнити, що у «свіжіших» Honda Pilot , випущених у 2017 та 2018 роках, багато проблемних місць вже виправлено, про що свідчить у рази менша кількість негативних відгуків автомобілістів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.