У модельному ряду Hyundai з’явиться електромобіль із 1974 року

Компанія Hyundai готує новий електромобіль у ретро-стилі

0
151

У липні 2022 року ми стали свідками презентації вражаючого концепту Hyundai , який віддав шану моделі Pony Coupe . На нашу подив, південнокорейська газета Money Today опублікувала статтю на початку цього місяця, в якій припустила, що прототип може отримати і серійне виконання. Насправді, у звіті навіть було зазначено, коли і де відбудеться дебют: 27 травня у Сеулі . Однак пізніше з’ясувалося, що це лише чутки.

Місцеве видання Wikitree зв’язалося з Hyundai , яка спростувала інформацію, заявивши, що немає жодних планів із запуску N Vision 74 у виробництво. Автовиробник також заперечував наміри організувати захід « День Pony », під час якого, за чутками, дебютувала дорожня версія. Прес-секретар Дерек Джойс сказав, що торішня концепція залишиться єдиною у своєму роді.

Якщо у всьому є позитивна сторона, то це те, що Hyundai має намір представити сучасну інтерпретацію оригінального Pony Coupe 1974 року. Це буде не перший старий автомобіль, який одержав відродження, оскільки дорожній Pony 1970-х років, перший серійний автомобіль у Південній Кореї, у квітні 2021 року був перероблений в електромобіль. Через кілька місяців, в рамках тієї ж серії Heritage , Grandeur першого покоління отримав електричну силову установку. Як і ці дві концепції, Pony Coupe 2023 матиме статус прототипу.

Тим часом підрозділ N готується уявити Ioniq 5 N . Підтверджено, що високопродуктивний електричний кросовер з’явиться на Фестивалі швидкості в Гудвуді в середині липня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!