Компанія Lexus представила абсолютно новий Lexus GX

Позашляховик Lexus GX нового покоління 2024 року показали на тизері

0
1920

Компанія Lexus опублікувала перші тизерні фотографії позашляховика GX третього покоління. Хоча точні деталі та офіційна дата дебюту все ще не розголошується, очікується, що довгоочікуваний дебют відбудеться протягом наступних кількох місяців. Нинішня модель GX зазнала мінімальних змін з 2009 року, незважаючи на два фейсліфтінгів та різноманітні оновлення протягом усього її життєвого циклу, тож настав час для виходу нового покоління та отримання свіжого, чистого дизайну.

Тизерні знімки Lexus GX 2024 року демонструють значну відмінність від попередника, особливо в частині освітлення. Нова модель оснащена незграбними світлодіодними фарами, які стали більш гладкими та спрощеними порівняно з попередньою моделлю. Ці фари органічно поєднані з повітрозабірниками бампера, що оточують чорну решітку радіатора, на якій відсутні традиційні хромовані акценти. Примітно, що капот має виразну опуклість, що нагадує попередні покоління Range Rover, хоча і з сучасним ухилом.

Ми також бачимо квадратні колісні арки, розташовані під виступаючими крилами, підкреслюючи солідний і владний вигляд GX. На другому тизері показаний сегмент повнорозмірної світлодіодної смуги, розташованої високо на задніх дверях. Ця світлодіодна панель супроводжується чорною накладкою, прикрашеною логотипом Lexus.

Хоча конкретні технічні деталі Lexus GX 2024 року не були розкриті компанією, позашляховик, найімовірніше, буде використовувати укорочену версію платформи TNGA-F з кузовом на рамі, яка лежить в основі різних моделей, зокрема нового Toyota Land Cruiser 300 і Sequoia. Зберігши конструкцію кузова на рамі, новий GX збереже свої позашляхові якості, а також поліпшить ходові якості і комфорт при їзді. Крім того, очікується, що в салоні GX будуть представлені останні досягнення Lexus в області інформаційно-розважальних технологій, комфорту і технологій безпеки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!