Головна Авто Шведська марка показала на відео новий компактний кросовер із електромотором

Шведська марка показала на відео новий компактний кросовер із електромотором

Компанія Volvo анонсувала на відео дебют нового компактного кросовера Volvo EX30

0
343

7 червня відбудеться світовий дебют нового, повністю електричного позашляховика Volvo EX30 . У той же день він також стане доступним для замовлення на окремих ринках.

Зазначимо, що на початку лютого цього року Volvo натякнула на випуск маленької моделі. Темне зображення показало, що автомобіль матиме такий самий дизайн задньої частини, що і більший позашляховик, а також XC40 . Очікується, що новинка матиме довжину близько 4,25 метра , що дозволить Volvo конкурувати з новим Hyundai Kona , а також з майбутніми моделями MINI .

Технічна частина нового EX30 була розкрита раніше завдяки відродженому бренду Smart . Його перша модель, # 1 , використовує ту ж платформу – модульну повністю електричну архітектуру від материнської компанії Geely під назвою «Архітектура сталого розвитку» ( SEA ). В результаті очікується, що EX30 буде пропонуватися або як модель потужністю 268 л.  з одним двигуном, встановленим ззаду, або як повнопривідний автомобіль потужністю близько 420 л.

Акумулятора Smart на  68 кВт/год буде достатньо для покупців EX30 , які будуть використовувати модель у місті, і це має означати запас ходу близько 400 км . Він також пропонуватиме зарядку потужністю 150 кВт , що дозволить поповнити запас енергії з 10 до 80 відсотків менш ніж за півгодини.

Volvo , ймовірно, використовуватиме екологічні матеріали всередині і застосує інформаційно-розважальну систему Android Automotive від Google.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.