Названо найбільш ненадійні авто з пробігом

0
146

Журналісти британського видання Whatcar спільно зі страховою компанією MotorEasy провели масштабне дослідження, в якому взяли участь загалом 25 000 респондентів. Автомобілістам поставили низку запитань про їхні машини віком від шести до 20 років. Експерти склали список проблемних старих автомобілів, ґрунтуючись на найчастіших скаргах водіїв. У цей рейтинг увійшли кілька популярних у Росії моделей.

Наприклад, популярний Hyundai Santa Fe потрапив до списку ненадійних автомобілів – 35 відсотків власників цієї моделі заявили, що їм доводиться занадто часто їздити на техобслуговування. Найпоширеніша проблема – поломка трансмісії.

Також до списку потрапив кросовер X-Trail від Nissan. Незважаючи на репутацію досить надійного автомобіля, майже половина його власників стикається з величезною кількістю поломок, зокрема несправності гальм, електрики, акумулятора і коробки передач.

Інша модель японського автовиробника, кросовер Qashqai, також потрапила до рейтингу. Власники відзначили, що проблеми з електронікою, кондиціонером і акумулятором були звичайним явищем. Власники дизельних автомобілів стикалися з проблемами набагато рідше, ніж власники кросоверів з бензиновими двигунами.

До рейтингу також увійшли електромобілі, причому Tesla Model S потрапила до списку найменш надійних автомобілів: після двох років експлуатації 64% власників зіткнулися з несправностями, причому більшість цих проблем виникла в електромобілях. Найпоширенішими були скарги на роботу електроніки, навігації, акумулятора та кондиціонера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!