Ford показав пікап Ranger нового покоління

Американська компанія Ford показала пікап Ford Ranger нової генерації

0
207

Марка Ford готується представити пікап Ranger 2024 і його потужну модифікацію Ranger Raptor для американського авторинку. Їхній дебют відбудеться вже 10 травня, про що автовиробник оголосив, представивши тизерний відеоролик.

Ford Ranger, що продається на даний момент у США, виробляється з 2019 року і тепер настав час змінити покоління, тим більше що глобальна модифікація нового Ford Ranger дебютувала на світовому авторинку ще наприкінці 2021 року.

Пікап розроблений на оновленій рамній архітектурі T6 , як і Ford Bronco і випускається в різних країнах у кузовах Single, Super Cab , а також Crew Cab . Які з цих варіантів будуть доступні на ринку США, не повідомляється.

Хоча компанія Ford не розкриває технічних характеристик Ford Ranger нового покоління для американського авторинку, але, швидше за все, він пропонуватиметься з тими ж силовими агрегатами, що і позашляховик Ford Bronco . Якщо це дійсно так, то в моторній лінійці новинки будуть доступні 2,3-літровий турбодвигун V4 , 2,7-літровий мотор V6 з турбонаддувом та 3,0-літровий агрегат V6 з турбонаддувом. Планується, що єдиною доступною трансмісією для лінійки Ranger 2024 стане 10-швидкісна автоматична коробка передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!