Найбільший японський позашляховик показали на знімках

У Мережі з'явилися зображення інтер'єру нового Infiniti QX80 2024 року

0
834

Для автовиробників є важливою метою мати високотехнологічний, великий і дорогий флагманський позашляховик. Тож нині перед покупцями по всьому світу стоїть великий вибір, зокрема серед екзотичних моделей. Наприклад, доступні легендарні Cadillac Escalade та Lincoln Nautilus. Як альтернативу можна звернути увагу на BMW X7 LCI 2023 року або ж Mercedes GLS 2024 року. Або, можливо, ви хочете дочекатися химерного позашляховика Mercedes-Maybach EQS 680, щоб виділитися в натовпі серед Tesla Model X Plaid.

У будь-якому разі, покупцям доступні й моделі з Японії. Але на випадок, якщо випуск нового Lexus LX затримається, Infiniti теж хоче привернути увагу до свого оновленого флагманського позашляховика. Однак новий QX80 ще тільки готується перейти в третє покоління. Нагадаємо, повнорозмірний розкішний позашляховик з’явився на світ у 2004 році і майже два десятиліття тому називався Infiniti QX56.

В основі моделі завжди лежала платформа від Nissan Patrol і Armada. Автомобіль уже кілька разів помічали на тестах і тому незалежні дизайнери вирішили уявити, який вигляд він матиме в серійному варіанті. Як завжди, це всього лише неофіційні зображення, тож ставтеся до всього зі здоровою дозою скептицизму, доки у нас не з’явиться більше інформації від прес-служби Infiniti.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!