У Honda з’являться два нові електромобілі

Компанія Honda анонсувала вихід двох електромобілів на спеціальній платформі у 2025 році.

0
173

Японський автовиробник підтвердив, що першим автомобілем на її спеціальній платформі для електромобілів буде модель «середнього та великого розміру». Вона надійде у продаж у 2025 році. Оголошення зроблено у рамках великої презентації президента та виконавчого віце-президента автовиробника про майбутнє компанії.

Honda розробляє нову операційну систему для електромобіля 2025 на платформі e:Architecture. Компанія не пропонує жодних подробиць про цю технологію, але наймає вдвічі більше людей, ніж спочатку планувалося, для власної розробки програмного забезпечення, включаючи роботу над цією системою, розширеними функціями допомоги водієві та підключеними функціями автомобіля. У компанії також буде нова посада Global User Experience Officer.

У 2024 році у продаж надійдуть електромобілі Honda Prologue та Acura ZDX. Обидва вони будуть створені на платформі General Motors Ultium. Обидва автовиробники продовжать своє партнерство, випустивши серію доступних електромобілів, починаючи з 2027 року.

Honda перетворить Огайо на центр виробництва електромобілів для Північної Америки. Це буде включати переоснащення автомобільного заводу в Мерісвіллі, автомобільного заводу в Іст-Ліберті та заводу з виробництва двигунів в Ганні. Honda та LG Energy Solution також збудують у штаті спільне підприємство з виробництва акумуляторів.

Японія отримає N-Van EV як крихітний комерційний автомобіль у першій половині 2024 року. Потім 2025 року з’явиться електромобіль на базі ретро-стилізованого N-One. Дві невеликі моделі, одна з яких буде позашляховиком, надійдуть у продаж у 2026 році.

Кілька електромобілів будуть розроблені спеціально для Китаю: e:NS2 та e:NP2 надійдуть у продаж на початку 2024 року. До кінця цього року до модельного ряду приєднається серійна версія концепту позашляховика e:N. До 2027 року там буде запущено ще сім електричних продуктів. Мета Honda полягає в тому, щоб до 2025 всі її моделі в Китаї були електричними.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!