Компанія Lamborghini офіційно представила свій гібридний суперкар

Гібридний Lamborghini Revuelto дебютував на автомобільній виставці Auto Shanghai 2023

0
424

У наші дні великих автомобільних виставок дуже мало, але Китай залишається ринком, що швидко розвивається, і Auto Shanghai дає автовиробникам чудову можливість продемонструвати свої новітні продукти. Lamborghini візьме участь у заході, щоб продемонструвати свою довгоочікувану заміну Aventador – Revuelto. До гібридного суперкару, що підключається, з V12 приєднуються Urus Performante і Huracan Tecnica.

Як і на всіх офіційних зображеннях, Revuelto пофарбований у яскравий оранжевий відтінок. Але при цьому на сайті автовиробника працює конфігуратор і має не менше семи кольорів для вибору. Електрифікована машина із Сант-Агата-Болоньєзе потужністю 1001 кінська сила святкує свій дебют в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні в Шанхаї. Варто зазначити, що Китай є другим за величиною окремим ринком Lamborghini, тому має сенс представити на виставці «Високопродуктивний електрифікований автомобіль (HPEV)».

Revuelto є початок нової ери для італійського бренду, оскільки за ним піде ще пара гібридів. Lamborghini вже підтвердила вихід позашляховика Urus PHEV на 2024 рік, коли наступник Huracan також буде представлений із електрифікованою силовою установкою. Приблизно до 2028 портфоліо поповниться четвертим автомобілем – повністю електричним гранд-турером 2 +2.

У попередньому інтерв’ю генеральний директор Стефан Вінкельманн сказав, що новий суперкар доживе до 2030 року, незважаючи на все суворіші норми викидів. Гібридизація V12 зробить це можливим, і та ж історія буде із заміною Huracan завдяки його гібридному агрегату. Що стосується Urus, друге покоління суперпозашляховика буде повністю електричним.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!