Авто

У модельному ряду Cadillac з’явиться два купе з футуристичним дизайном

Share

Чи потрібний General Motors ще один середньомоторний або елегантний двомісний автомобіль, який можна було б продавати разом із Chevrolet Corvette ? Можливо, а може й ні. Тим не менш, це не означає, що ми не хотіли б побачити, як така нова модель втілиться в життя, і ці два рендери показують два шляхи, якими GM може піти при розробці нового елегантного купе.

Обидва ці ескізи були опубліковані на сторінці підрозділу General Motors Design у соцмережах. Перший виконаний у сріблястому кольорі і, можливо, найкраще підходить для бренду Cadillac , враховуючи, що його дизайн чимось нагадує знаменитий концепт Cadillac Cien 2002 року.

Хоча автомобіль був зображений тільки збоку, ми можемо бачити, що він має дуже коротку передню звис і яскраво виражені колісні арки. Вітрове скло також висувається дуже далеко вперед, та й зазвичай встановлені потужні колеса. Форма дверей вказує на те, що вони можуть відчинятися як двері типу крило чайки, а заднє скло забезпечує безперешкодний огляд моторного відсіку.

Є і другий дизайн, а також потенційного флагмана Cadillac . Він був втілений у життя дизайнером Джейкобом Ловінсом і ідеально підходить для відродженого бренду Cadillac , який прагне знову заявити про себе як « Еталон у світі ».

Він має форму моделі з переднім розташуванням двигуна, але імовірно може рухатися електродвигунами. Як би там не було, не можна заперечувати, що це сміливо. Як ми бачимо, у нього дуже довгий капот, великі колеса та два масивні двері. Нам також надається особливо гарний вид на задню частину автомобіля, де ви помітите незграбні світлодіодні задні ліхтарі, центральний елемент, що виступає назовні, і незграбний бампер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Cadillac

Останні записи

Топ-5 порад, завдяки яким автомобіль менше споживатиме палива

Поради "досвідчених" людей щодо зниження витрати палива в автомобілі не є рідкістю, але не всі…

20.05.2024

Електромобілі Volkswagen під час руху самі відчиняють двері

У понеділок Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) оголосило про початок перевірки приблизно 51…

20.05.2024

Рідкісний 22-річний Chevrolet Corvette майже без пробігу продають за 40 тисяч доларів

У США продають Chevrolet Corvette 2002 майже без пробігу. Автомобіль за 22 роки проїхав лише…

20.05.2024

Автомобілі Audi будуть побудовані на китайській платформі

Audi , преміальний бренд Volkswagen , спільно з китайським партнером SAIC оголосив про розробку нової платформи для інтелектуальних та…

20.05.2024

Honda інвестує 61 мільярд євро у розвиток електромобілів

Honda зобов'язується прискорити свій перехід на ринок електромобілів. Компанія оголосила про значні інвестиції у розмірі…

20.05.2024

Підтверджено гібридний двигун V8 для наступника Lamborghini Huracan

Lamborghini підтвердила, що наступник Huracan отримає новий 4,0-літровий V8 з двома турбінами та 10 000…

20.05.2024