Erebos X – американський суперкар із мотором від Mercedes-AMG

0
122

Американська компанія Parker Brothers Concepts побудувала суперкар Erebos X за мотивами концепту Mercedes AMG Vision Gran Turismo, представленого в 2013 році. Автомобіль планується випустити невеликим тиражем у 10 екземплярів, кожен з яких коштуватиме щонайменше 1,5 млн доларів.

Оригінальний Mercedes AMG Vision GT був створений для гри Gran Turismo та показаний публіці на автосалоні в Лос-Анджелесі восени 2013 року. Востаннє він з’явився у 2017 році у фільмі «Ліга справедливості» у ролі улюбленого автомобіля Бетмена. Новий американський суперкар перейняв деякі привабливі особливості попередника: велику решітку радіатора, агресивні фари, рельєфні крила та капот, а також двері типу «крило чайки». Вплив Mercedes-AMG можна побачити і в салоні: пара ковшеподібних крісел, спеціальне кермо і круглі «колодязі» на центральному тунелі.

Parker Brothers додали кілька штрихів індивідуального стилю, таких як масивний задній спойлер, видозмінені світлодіодні задні ліхтарі, аеродинамічні колісні ковпаки та незвичайну комбінацію сталевого та яскраво-зеленого відтінків. У рух автомобіль наводить мотор V8 з подвійним турбонаддувом, який видає значні 847 к.с. Суперкар вагою всього 1233 кілограма здатний розігнатися з місця до 60 миль/год (96 км/год) за 2,9 секунди. Його максимальна швидкість становить 325 км/год. Загалом планується побудувати 10 екземплярів Erebos X по 1,5 млн. доларів за кожен.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.