Корейці створили конкурента BMW X6

Концепт-купе Genesis GV80 дебютує на автосалоні у Нью-Йорку

Час читання: 3 хв.
0

Оскільки світ готується до початку автосалону в Нью-Йорку 2023 року , Genesis вирішила порадувати шанувальників марки трохи раніше. GV80 вже відомий як шикарний позашляховик від люксового бренду, а тепер ми маємо версію в кузові купе. Познайомтеся з концептом купе GV80 .

Повторюся, в даний час це лише концептуальний автомобіль. У своїй заяві про дуже помаранчевого позашляховика Genesis зазначає, що натякає на «емоційніші та орієнтовані на продуктивність моделі», називаючи це заявою про наміри. Враховуючи, що ми бачили сильно замаскований прототип, що нагадує купе GV80 , що випробовується в зимових умовах, чекати на появу серійної моделі залишилося не довго. Але поки що Genesis відносить цей позашляховик до світу концепцій.

Це не означає, що ми не маємо інформації, якою можна було б поділитися. Концепт-купе GV80 – чотиримісний, а не п’ятимісний, він не обов’язково призначений для поїздок пересіченою місцевістю з вишуканим комфортом. Ці сидіння виготовлені з вуглецевого волокна з агресивною підтримкою та оббиті шкірою Nappa та замшею спереду та ззаду.

Реклама

Спинки сидінь пофарбовані в той же оранжевий колір (офіційно називається Magma), що й кузов, а за сидіннями другого ряду ви знайдете фіксовану розпірку. Сидіння, що складаються, для додаткового місця для зберігання в цьому позашляховику не передбачені, пише « Центральна служба новин ».

Якщо ви бачите відтінки концепції Genesis X Speedium у цьому купе GV80 , ви не помилилися. Дебютувавши приблизно в цей же час минулого року, він надихнув GV80 на створення коліс, елементів освітлення та профілю задніх дверей. Спереду великі гребінчасті грати виконані в чорному кольорі і далі переходять в агресивну нижню панель з додатковими вентиляційними отворами для охолодження. Крила трохи ширші, а дах купе чорний не заради забави. Вона виконана із вуглецевого волокна. Два тонкі спойлери – один на даху, а інший ззаду у вигляді качиного хвоста – одночасно естетичні і функціональні.

Зрозуміло, що Genesis представляє концепт-купе GV80 не просто як позашляховик із похилим дахом. На жаль, в даний час немає ніяких подробиць про моторну гамму, хоча Genesis дійсно нагадує нам про задньопривідну платформу GV80 . У топовій комплектації сучасний позашляховик оснащений 3,5-літровим V6 з подвійним турбонаддувом потужністю 375 кінських сил .

“З самого початку бренд Genesis почав створювати розкішні седани, які перетворилися на моделі G70, G80 і G90”, – сказав Люк Донкервольке, головний креативний директор Hyundai Group. За останні сім років ми додали в портфоліо більше моделей, орієнтованих на стиль життя, таких як наші позашляховики GV80 і GV70. Тепер ми розширюємо кордони з більш емоційними автомобілями, які підвищують продуктивність та динамічні характеристики Genesis».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!