Експерт розповів, які автомобілі найскладніше перепродати

0
134

Перед кожним автовласником рано чи пізно виникає питання продажу свого автомобіля. Автоексперт розповів, на які марки та моделі вживаних автомобілів найважче знайти покупця.

За його досвідом найбільші складнощі виникають при перепродажі французьких автомобілів і моделей преміального корейського суббренду Genesis. На реалізацію такої машини може піти не один місяць.

Експерт зізнався, що покупець швидше вибере немолодий японський автомобіль, ніж свіжішу машину Peugeot, Citroen, Renault або DS. Свого часу автомобілі французьких брендів заробили репутацію ненадійних, і позбутися її виявилося не так просто. Найскладніше продати Peugeot 508, Peugeot 2008, Citroen С5, Citroen C-Сrosser, DS3, DS4, а також середньорозмірний седан Renault Talisman. Пошук покупця може зайняти від кількох місяців до року.

Перепродаж автомобілів Genesis викликає труднощі, оскільки цей бренд ще не так добре відомий у нашій країні і у нього немає такої солідної репутації, як у автомобілів великої німецької трійки: Audi, BMW і Mercedes-Benz.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!