У RAM з’явився новий середньорозмірний електричний пікап

Ram представила дилерам концепт електричного пікапа середнього розміру

0
125

Ram готує дилерів до того, що найближчим часом у лінійці з’явиться електромобіль середнього розміру. Згідно з повідомленням Automotive News, на зустрічі в Лас-Вегасі компанія показала дилерам свої ідеї щодо концепту пікапа середнього розміру. Новий концепт, очевидно, багато в чому схожий на повнорозмірний концепт 1500 «Revolution» , який Ram вперше представив на виставці технологій CES у січні.

Один з дилерів, якому належать Daytona Dodge-Chrysler-Jeep-Ram та Maserati-Alfa Romeo у Дайтоні у Дейтона-Біч, Флорида, пояснив Automotive News, що офіційні особи Stellantis представили 30 нових продуктів для кількох брендів під час зустрічі. Зустріч, мабуть, була першою свого роду за вісім років для роздрібних продавців, які працювали з Fiat Chrysler Automobiles до того, як вона була об’єднана з PSA Group для створення Stellantis .

У січні Ram представив повнорозмірний концепт 1500 Revolution . Дизайн був винахідливим та інноваційним, з легко налаштованим інтер’єром та відкидними сидіннями третього ряду. Але коли через місяць було представлено серійну версію, багато цікавих функцій, показаних у концепті, зникли.

Новий середньорозмірний пікап EV, найімовірніше, буде добре прийнятий. Малі та середні вантажівки інших виробників продаються у великих кількостях в останні роки, і Ram може надолужити втрачене за 11 з лишком років, коли Dakota була знята з виробництва.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!