Авто

Новий Hyundai Solaris офіційно дебютував – фото

Share

Марка Hyundai офіційно презентувала седан Solaris нового покоління. Дебют новинки пройшов в Індії, тому поки йдеться тільки про індійську (праворульну) версію моделі, яка вже доступна для замовлення за ціною від 500 тис. гривень за актуальним курсом.

Зі зміною покоління Hyundai Solaris/Verna набув свіжого сучасного дизайну, який, як кажуть у компанії Hyundai , виконаний у фірмовому стилі під назвою Sensuous Sportiness («чуттєва спортивність»). Аналогічну стилістику раніше отримали кросовер Tucson , а також моделі Elantra , Sonata та Grandeur .

Наприклад, передній світлодіодний “пояс”, який відповідає тільки за добові ходові вогні (основні фари вбудовані в радіаторну решітку), “бюджетник” успадкував від старшого седана Grandeur , а саму решітку отримав від кросовера Tucson , а також седана Elantra.

При погляді збоку нова «чотирьохдверка» стала більш спортивною і динамічною : свій внесок у цей образ внесли нові колісні диски з алмазним напиленням, оригінальні горизонтальні выштамповки і розширені арки, які, поєднуючись з масивними задніми дверима, надають кузову машини більш «м’язистий».

Крім того, седан Hyundai Solaris/Verna значно виріс у габаритах: його довжина збільшилася на 95 мм (до 4535 мм), ширина – на 36 мм (до 1765 мм), а колісна база – на 70 мм, до 2670 мм. Колишньої залишилася лише висота машини, яка, як і раніше, становить 1475 мм. Об’єм багажного відсіку збільшився з 480 до 528 літрів.

Конструкція підвіски новинки не змінилася. Спереду знаходяться звичні амортизаційні стійки типу МакФерсон , а ззаду встановили напівзалежну торсіонну балку. Тобто «багатоважелі» на «Солярисах» навіть у третій генерації поки що можна не чекати.

У салоні нової моделі Solaris/Verna – Т-подібна архітектура передньої панелі, 2-спицеве ​​кермо і об’єднані в цілісний кластер дисплеї щитка приладів та мультимедіасистеми. Дефлектори вентиляції сховалися між верхньою та нижньою частинами панелі. Діагональ екрану мультимедіаситеми – 10,25 дюйма, в ньому є вбудований Bluetooth , програми Android Auto і Apple CarPlay , а також голосове управління та опція автоматичних оновлень програмного забезпечення через інтернет.

Комплектація новинки, крім іншого, включає 6 подушок безпеки, клімат-контроль, системи ABS, ESP , технологію допомоги при торканні на підйомі, дискові гальмівні механізми на всіх колесах машини, систему автоматичного екстреного гальмування, адаптивний круїз-контроль, технологію контролю за рухом смузі, а також функцію автоматичного відстеження сліпих зон.

Випускати і продавати новий Hyundai Solaris/Verna будуть з двома бензиновими моторами на вибір: 1,5-літровим «атмосферником» потужністю 115 к.с., а також новим 1,5-літровим турбоагрегатом, що видає 160 к.с. Обидва двигуни за умовчанням поєднуються 6-швидкісною “механікою”, але в дорогих модифікаціях “атмосферник” агрегатований з варіаторною трансмісією, а турбомотор – з 7-ступінчастим преселективним “роботом” DCT .

Прийом замовлень на новинку на ринку Індії вже відкрито: ціни знаходяться в діапазоні від 1 млн 090 тис. – 1 млн 738 тис. рупій (приблизно 500 тис. – 800 тис. гривень). На даний момент місцеві автодилери отримали близько 8 тис. передплачених бронювань на новинку . Перші видачі «товарних» автомобілів мають відбутися у квітні поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Hyundai

Останні записи

Анджеліна Джолі виставила на продаж свій Ferrari 250 GT 1958 року

Рідкісні «Феррарі» завжди коштують дорого. Це стосується навіть автомобілів, які продаються у вкрай жалюгідному стані.…

06.10.2024

Нове покоління Chevrolet Equinox вийшло на тестові заїзди

Компанія Chevrolet розпочала тестові випробування нової генерації свого популярного кросовера Equinox. Машина виїхала на обкатку…

06.10.2024

Журналісти назвали три автокомпанії, які можуть зникнути протягом наступних 10 років

В автомобільному світі бренди часто роблять глобальні ставки на майбутнє без будь-яких гарантій успіху. І…

06.10.2024

Dacia Bigster дебютує 9 жовтня. Авто отримає доступну ціну

Dacia готується презентувати новий сімейний кросовер Bigster 9 жовтня, а його офіційний дебют відбудеться на…

06.10.2024

Tesla знову перша з продажу електрокарів

Після публікації результатів продаж двох найбільших виробників електрокарів стало зрозуміло, що у кожного з них…

06.10.2024

Китайські електромобілі стають все більш популярними у ЄС

У Німеччині провели опитування серед автомобілістів про їхню готовність розглядати електромобілі з Китаю як наступну…

06.10.2024