Рестайлінговий седан Hyundai Elantra: перші фото

0
222

Компанія Hyundai поділилася першими офіційними зображеннями оновленого седана, що на домашньому ринку продається під ім’ям Avante, а російським автомобілістам відомий як Elantra.

Безпомилково впізнати рестайлінговий седан Hyundai Elantra сьомого покоління можна світлодіодною смугою по краю капота, розділеної надвоє по висоті радіаторної решітці і новому задньому бамперу з великою контрастною вставкою. Габаритна довжина моделі збільшилася на 60 мм виключно через новий обвіс і тепер складає 4710 мм. За традицією, палітра кольорів поповнилася новими відтінками кузова, а колісні диски отримали свіжий дизайн.

У салоні змін менше. З’явилися три роз’єми USB Type-C і новий варіант обробки салону шкірозамінником блідо-зеленого кольору, виготовленого з використанням перероблених матеріалів. Список доступного обладнання поповнився бічними подушками безпеки для пасажирів другого ряду та штатним відеореєстратором, а у кондиціонера з’явилася функція відкладеного відключення – він продовжує працювати деякий час і після того, як водій виходить із машини.

У лінійці двигунів змін не відбулося. На домашньому ринку в Кореї седан пропонується з 1,6-літровим бензиновим “атмосферником” на 123 сил, битопливним мотором 1.6 LPI на 120 сил і гібридною силовою установкою на базі ДВС того ж обсягу сумарною віддачею 141 к.с. Дилери в Південній Кореї приймають замовлення на оновлений Hyundai Avante. Ціни починаються від 15 тисяч доларів або близько 1,13 млн рублів у перерахунку за актуальним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!