Авто

Новий кросовер Nissan Skyline: опубліковано характеристики та фото

Share

Компанія Nissan відносно недавно приступила до розробки седана Skilyne нового покоління. Однак зараз стало відомо, що цей проект заморожено, і його майбутнє поки що викликає питання. Але незважаючи на це, японська компанія розробляє купеподібний кросовер Nissan Skyline 2025 року.

У Мережі вже з’явилися перші рендери нової моделі (фото: bestcarweb.jp). Автор, який опублікував ці зображення, представив оригінальний для Nissan автомобіль. Він частково нагадує електрокросовер Ariya. Новинка отримала кузов з дуже крутою лінією даху, через що задня частина виглядає занадто об’ємною. Спереду у новинки розташовується характерна тонка оптика, вбудована в декоративну вставку з лакованою поверхнею. Бампер також отримала об’ємним. Він поєднує в собі 2 світлодіодні смужки та пластикові вставки, доповнені з боків компактними повітрозабірниками.

Спочатку передбачалося, що новий Skyline вийде з фірмовим гібридом e-Power. Але зараз надходить інформація, що Nissan одразу випустить електричний кросовер. Тому не дивно, що зовні представлений Skyline схожий на Ariya. Це підкреслюють і великі колеса, що ховаються під розширеними арками.

Очікується, що новий Skyline буде дуже потужним кросовером. З чуток, автомобіль оснастять двома електромоторами, кожен з яких видає до 218 к.с. Причому низка джерел повідомляє, що Nissan укомплектує свою новинку більш продуктивними агрегатами. У результаті сукупна віддача японської новинки може досягти 490 к.с. Офіційна презентація кросовера може відбутися протягом 2025 року. Але Nissan не дає жодних коментарів з цього приводу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Nissan

Останні записи

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024

Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того,…

17.05.2024

Один з найбільш непривабливих автомобілів у світі повернеться як конкурент Renault Duster

На початку квітня цього року в Мережу випливли плани концерну Stellantis, що володіє брендом Fiat,…

17.05.2024