Власники назвали недоліки нової Skoda Octavia, які приховував виробник

1
921

Для багатьох автолюбителів Skoda Octavia став одним з найпопулярніших автомобілів за останній час. Ця модель, яка поєднує в собі надійність, практичність і комфорт в одному автомобілі. Будучи однією з найбільш продаваних моделей в Європі, Skoda Octavia була дуже добре прийнята і в Україні завдяки поєднанню таких аспектів, як висока якість і прийнятна ціна. Але, як і у будь-якого автомобіля, у Skoda Octavia є свої переваги і недоліки, які ми сьогодні розглянемо.

Просторий салон і багажник. Хоч би скільки було в машині людей, у Skoda Octavia всім вистачить місця. Приємно дивує об’єм багажника, який становить майже 590 літрів, а якщо скласти задні сидіння, то об’єм збільшиться до 1533 літрів. Також водії відзначають просторий салон, де навіть на задньому ряду сидінь достатньо місця для ніг.

Низька витрата пального. Ще однією перевагою Skoda Octavia є низька витрата пального, що робить його чудовим вибором для тих, хто шукає економічний автомобіль. Багато власників відзначають, що їхній автомобіль витрачає набагато менше палива, ніж вони очікували. Залежно від версії і типу двигуна, Skoda Octavia може споживати від 5 до 7 літрів на 100 км, що є досить значним результатом.

Проблеми з електронікою. Деякі власники Skoda Octavia стикаються з проблемами в роботі електроніки. Наприклад, часто виходять з ладу датчики, а також сенсорний монітор медіа комплексу. Це може призвести до того, що водій не отримуватиме важливу інформацію під час їзди. Також виникають проблеми з мультимедійною системою, яка може перезавантажуватися або відключатися в найбільш невідповідний момент.

Погане керування на високих швидкостях. Ще одним недоліком Skoda Octavia, на який скаржаться деякі власники, є погане керування на високій швидкості, особливо при повному завантаженні автомобіля. Незважаючи на те, що Skoda Octavia є досить стійким автомобілем, його характеристики з керованості на високих швидкостях можуть залишати бажати кращого. Особливо це помітно під час руху трасами або на автобанах, де швидкість може перевищувати 130 км/год. При цьому деякі власники стверджують, що з повністю завантаженою машиною проблеми керованості посилюються, що може вплинути на безпеку на дорозі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!