Названо головні мінуси китайських автомобілів

0
548

Власники китайських автомобілів, як правило, відгукуються про них із позитивного боку. За останні роки таким машинам дістався сучасний дизайн, хороша місткість і непогана прохідність, проте ряду мінусів «піднебесним» автовиробникам позбутися поки не вдалося.

Кузов

Перше, що можна записати в список недоліків продукції китайського автопрому, це не найміцніший кузов, який на зорі появи таких машин відбив у покупців бажання їх купувати. Перші завезені в Росію «китайці» неабияк зіпсували репутацію автомобілів з «Піднебесної», як відверто низькою антикорозійною стійкістю, так і явною зневагою до сучасних стандартів безпеки.

Проте останніми роками китайським виробникам вдалося зробити суттєвих ривок у цих компонентах, але говорити про те, що вони увійшли до списку лідерів за такими показниками, зрозуміло, поки що зарано.

Неузгоджена робота двигуна та коробки передач

Якщо сучасні китайські автомобілі і можуть виглядати як їхні західні конкуренти, причому навіть перевершуючи їх за цим параметром, то їхати їх на тому ж рівні інженери з КНР поки що можуть навчити лише в поодиноких випадках.

Цей мінус найчастіше виявляється у посмикуваннях на холодну та клювання при різкому скиданні газу, а також тривалій паузі при різкому натисканні педалі акселератора.

Ненадійна електроніка

Багато китайських автомобілів не можуть похвалитися наявністю якісної проводки, так що вихід з ладу якихось роз’ємів і кінцевиків навіть у нових машинах для їх власників вважається звичайною справою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.