Компанія Jeep повертається в Україну з електрокаром та новим Compass

В Україні є велика кількість автомобілів марки Jeep, але більшість із них були завезені зі США.

0
414

Jeep є однією з найстаріших та найвідоміших автомобільних марок, яка займається випуском позашляховиків. Попри любов до автомобілів цієї марки в Україні, більшість Jeep були завезені в країну зі США, але вже найближчим часом в Україні може стартувати офіційний продаж автомобілів Jeep, про це йдеться на офіційному сайті Jeep.

Насамперед на український ринок завезуть 4 позашляховики від американської марки, серед яких буде і перший електрокар в історії Jeep.

Одна з найочікуваніших моделей Jeep в Україні – Wrangler. Рамний позашляховик буде доступний як дводверної, так і чотиридверної версії. На вибір покупців запропонують бензинову, дизельну та гібридну силову установку.

Компанія також планує привозити в Україну нові Jeep Compass, які після недавнього рестайлінгу здобули віртуальну панель приладів, нові двигуни та навіть гібридну версію.

Stellantis

Stellantis

Також відновляться продажі та Jeep Grand Cherokee, модель представлять у 5-му поколінні. Крім класичних бензинових двигунів, до покупки буде доступна і плагін-гібридна версія. При цьому автомобіль матиме три види повного приводу, а також пневмопідвіску.

Stellantis

Stellantis

Вишнею на торті серед моделей стане новий електрокар, який став першою повністю електричною моделлю марки. Йдеться про компактний електрокросовер Jeep Avenger, який нещодавно отримав престижну премію автомобіля року в Європі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!