Наступна Alfa Romeo Giulia стане 1000-сильним електромобілем

0
97

У наступному поколінні седан Alfa Romeo Giulia замінить ДВЗ на електродвигун. На вершині гами опиниться «гаряча» версія під традиційною назвою Quadrifoglio потужністю приблизно 1000 к.с., пише портал Autocar з посиланням на голову марки Жана-Філіппа Імпарато.

За словами топ-менеджера, планується щонайменше три версії. Базова отримає приблизно 250 кінських сил, віддача середньої буде під 800 сил. Кількість електромоторів та тип приводу він не уточнив. Ймовірно, початковий варіант виявиться з одним двигуном та заднім приводом.

Запас ходу на одному заряді становитиме до 700 кілометрів. Про варіанти тягових батарей Імпарато нічого не розповів. Натомість повідомив, що Giulia використовуватиме 800-вольтову зарядну архітектуру. Це дозволить поповнювати запас енергії з 10 до 80 відсотків за 18 хвилин.

Також голова Alfa Romeo анонсував вихід невеликого кросовера під назвою Brennero та великого седана. Вони теж стануть електричними: як і багато світових брендів, італійська марка планує повний перехід на «зелені» моделі. Це повинно статися до 2027 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!