Флагманський Chery Tiggo 9: всі подробиці та фото

0
667

Компанія Chery офіційно представила новий флагманський кросовер Tiggo 9. Інтер’єр новинки виконали у стилі моделей Mercedes-Benz, а майбутнім клієнтам пообіцяли оздоблення найвищого рівня.

Новий флагман Chery в модельному ряду марки займе місце на півсходинки нижче від Tiggo 8 Pro Max. Габаритні розміри Tiggo 9: довжина – 4820 мм ширина – 1930 мм, висота – 1699 мм, колісна база – 2820 мм. На першому етапі запропонують лише версії із просторим 5-місним салоном. Під капотом встановлений безальтернативний 2,0-літровий турбомотор TGDI Kunpeng, який видає 254 сили і 390 Нм пікового моменту, що крутить. Агрегат поєднується з 7-ступінчастим преселективним “роботом”. Привід – передній або повний, що підключається.

Дизайн інтер’єру розробляли з явним оглядом на моделі Mercedes-Benz: об’єднані під склом 12,3-дюймові тачкрін медіасистеми та цифрова панель приладів, характерні круглі дефлектори вентиляції, тачпад на центральному тунелі. Кількість звичайних клавіш звели до мінімуму, їм на зміну прийшли сенсорні клавіші. Виняток зробили тільки для кнопок електрорегулювання сидінь на дверних картах, знову ж таки в мерседесівському стилі.

Флагманський статус Tiggo 9 підкреслює рівень оснащення та якість оздоблювальних матеріалів. Покупцям запропонують панорамний дах, проекційний екран, шкіряну двокольорову оббивку з контрастною строчкою, вставки «під дерево», контурне підсвічування, матричні фари, 20-дюймові легкосплавні диски, а також адаптивний круїз-контроль з функцією розпізнавання.

Продажі Chery Tiggo 9 у Китаї розпочнуться у травні 2023 року. Коштуватиме новинка від 22 тисяч доларів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!