Повністю новий Hyundai Solaris виглядатиме так: показано офіційні зображення

0
97

Компанія Hyundai готується до дебюту нового покоління седану Solaris. Прем’єра моделі відбудеться у березні 2023 року під ім’ям Verna, під яким ця корейська 4-дверцята продається в Індії. Представники «Хенде» вже опублікували перші офіційні зображення новинки, що дають плюс-мінус цілісне уявлення про те, як виглядатиме новинка.

На викладених у Мережу скетчах новий Solaris продемонстрований з сильно зміненим зовнішнім виглядом у порівнянні з його попередником, який донедавна офіційно продавався навіть на російському ринку.

Дизайн автомобіля виконаний з використанням мови Sensuous Sportiness («чуттєва спортивність»). Аналогічна філософія застосовувалася при створенні екстер’єру нових Tucson, Elantra, Sonata, а також Grandeur.

На фірмових картинках корейська чотиридверка може похвалитися наявністю світлодіодної смуги, що розтягнулася на всю ширину капота. Те саме рішення можна було побачити у нового мінівена Staria і седана Grandeur.

Під блоком денних ходових вогнів, що світиться, розташувалися блок-фари, а між ними з’явилися широкі радіаторні грати з 3-метним наповненням.

Інші екстер’єрні особливості нового Solaris включили появу гранених выштамповок з боків, збільшених колісних арок, а також похилий лінії даху, підкресленої хромом.

На індійському ринку новинку збираються продавати з двома двигунами на вибір – новим півторалітровим бензиновим турбомотором з безпосереднім упорскуванням на 160 л. з 6-швидкісною “механікою” або варіатором.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!