Компанія Mercedes-Benz готується випустити компактнішу версію свого легендарного «Геліка»

0
187

Компанія Mercedes-Benz оголосила про плани розширити своє сімейство G-класу компактним позашляховиком, випуск якого заплановано на 2026 рік. Цей новий позашляховик матиме дизайн, аналогічний “Геліку”, з двигуном внутрішнього згоряння та електромотором. Безіменний автомобіль буде заснований на архітектурі поточної лінійки компактних моделей Mercedes-Benz, до якої входять GLA та GLB. Ця платформа дозволить новому авто використовувати електричну систему.

Незважаючи на його схожість із G-класом, інсайдери припускають, що позашляхові характеристики нового позашляховика можуть бути скориговані через його компактніші розміри. Очікується, що нова модель матиме менший дорожній просвіт, що може призвести до гірших позашляхових характеристик ніж у G-класу. Однак керівництво Mercedes-Benz вирішило розробити компактний позашляховик у відповідь на успіх G-класу та розширити модельний ряд (фото: Mercedes-Benz).

Офіційна назва нового компактного позашляховика поки що не розголошується, але джерела повідомляють, що варіант GLG виключено. Тим не менш, враховуючи вражаючі характеристики цього позашляховика, він обов’язково вплине на автомобільну промисловість і приверне значну кількість покупців після свого запуску.

Додавання компактного позашляховика до сімейства G-Класу – захоплююча подія для шанувальників Mercedes-Benz, оскільки вона дає можливість випробувати культовий дизайн та продуктивність машин бренду у більш доступній «упаковці». Завдяки інтеграції передових електричних технологій та потужної 800-вольтової платформи, новий автомобіль може стати інноваційним у даному сегменті. В цілому, розширення сімейства Mercedes-Benz G-Class є чудовою перспективою для автолюбителів і свідчить про прагнення марки розширювати кордони.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!