Dacia змогла обігнати Tesla з продажу у січні 2023 року

Dacia Spring став продаваним електромобілем в Іспанії в січні 2023 року

0
597

Рейтинг 10 електромобілів, що найбільше продаються в Іспанії, в січні зазнав серйозних змін. Деякі з них торкнулися навіть моделі, яка очолює категорію. Dacia Spring здобула перемогу і стала «електричкою», що найбільше продається, минулого місяця. Невеликий (і доступний) електричний позашляховик змінився дуже важливим моделям.

На другому місці Tesla Model Y , а замикаючи трійку лідерів FIAT 500 . Різниця між цими двома моделями мінімальна. Їх поділяє пара реалізованих машин – 233 в американської моделі проти 231 в іспанській. Четверте місце займає найпопулярніший електромобіль Made in Spain – Citroën e -C4 .

Якщо ми подивимося на середню частину таблиці, знайдемо дві дуже цікаві моделі. З одного боку Ford Mustang Mach-E (5-й). Модель, яка не так давно подешевшала слідом за  Tesla . А з іншого боку – новий MG4 Electric . Його поява у дилерських центрах справила революцію над ринком електромобілів.

Окремо варто згадати Volkswagen ID.Buzz . Туристична версія нового електричного фургона Volkswagen швидко набирає позиції та переважає над іншими набагато дешевшими електричними моделями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.