Новий Audi Q8 2024 помічений під час зимових тестів: розсекречено деталі оновлення екстер’єру

0
407

Новий Audi Q8 2024 прибув на зимові випробування до Швеції. Найрозкішніший і найспортивніший кросовер німецької компанії готується до серйозного оновлення. І опубліковані цього разу «шпигунські» світлини розкривають кілька цікавих деталей майбутнього дебютанта ринку.

Нові знімки цікаві тим, що вони розкривають деякі деталі екстер’єру майбутнього автомобіля. До об’єктивів камер потрапив кросовер в оздобленні S line. Цей тестовий прототип цікавий тим, що він трохи змінив положення головної оптики. “Переїхали” і денні ходові вони. Також можна побачити перероблені, ширші грати радіатора з новим внутрішнім декором (фото: motor.es ).

Попрацював виробник і над повітрозабірниками у передньому бампері. Вони зменшилися в розмірі і тепер переплітаються один з одним через захист, який також зазнав доопрацювань. Центральний повітропровід є перевернутою трапецією. На деяких фотографіях видно головні фари. Зважаючи на все, вони отримали нову графіку. Тепер вони виглядають сучасніше і об’єднані за допомогою тонкої світлової планки. Щільний вініл демонструє нові лінії на задньому бампері. Окрім того, тут розмістилися оновлені накладки на вихлопні труби. Салон автомобіля на «шпигунських» фото не показано. Однак повідомляється, що він не зазнає серйозних змін.

Основну увагу в оновленому Audi Q8 розробник приділить оснащенню кросовера. Паркетник отримає масу нового обладнання для забезпечення комфорту та безпеки. Усі модифікації автомобіля будуть оптимізовані для забезпечення більшої ефективності. При цьому, як повідомляється, показники потужності і моменту силових агрегатів, що крутить, збільшені не будуть. У варіації PHEV німецької моделі дістанеться акумуляторна батарея більшої ємності, що збільшить поточну автономію до 100 кілометрів. На ринок оновлений паркетник вийде 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!