Opel Insignia готується стати позашляховиком

Компанія Opel готує заміну моделі Insignia

0
150

Минулого року Великобританія попрощалася з двома основними продуктами британського автомобілебудування – Ford Mondeo та Opel (він же Vauxhall) Insignia. Колись популярні сімейні седани стали жертвами продажів, що скорочуються, перш ніж вони були зняті з виробництва через сплеск популярності позашляховиків, але Vauxhall відповість на це заміною Insignia протягом наступних декількох років.

Популярність кросоверів у 2022 році залишилася незаперечною, і у відповідь на це наступна Insignia відмовиться від свого традиційного компонування.

В ексклюзивному інтерв’ю Auto Express головний дизайнер Vauxhall Марк Адамс сказав: «Ми збираємося чимось замінити Insignia, але це категорично не буде седан. Великі салони – це частина ринку, що скорочується. Такі бренди, як Vauxhall, що працюють у верхньому мейнстрімному секторі, не працюють. Ми думали про правильний баланс і вважаємо, що автомобіль, який замінить Insignia, має бути дійсно привабливим та надихаючим. Йдеться про пошук цієї нової формули».

Говорячи про ринкові тенденції, які вплинуть на нову модель, Адамс визнав, що «позашляховики мають величезну популярність» і що Vauxhall відреагує на цей попит. Тим не менш, заміна Insignia може не зайняти традиційну позицію позашляховика у спробі пом’якшити збільшення ваги та втрату ефективності, які неминуче має цей тип кузова.

Таким чином, нова Insignia може піти шляхом Citroen C5 X, автомобіля, який нагадує позашляховик у більш гладкому стилі кузова фастбек. Він може бути заснований на платформі EMP2, що лежить в основі флагмана Citroen.

Тим не менш, материнська фірма Stellantis починає розгортання своєї нової чисто електричної платформи STLA, яка дебютує в кінці цього року разом з Peugeot e-3008. При цьому новинки не варто чекати раніше 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.