Презентована топова версія Volkswagen Polo GTS: хетчбек став потужнішим і отримав оновлений дизайн

0
76

Спортивна версія оновленого хетчбека Volkswagen Polo GTS 2023 вийшла у Південній Америці. Вона відрізняється від свого стандартного варіанту і дизайном та технічним оснащенням. Нагадаємо, що ця модель Volkswagen пережила рестайлінг у 2023 році. Тепер же настала черга його «зарядженої» модифікації — п’ятидверної Polo GTS.

В основі американської моделі лежить платформа MQB-A0. На відміну від європейського «брата» вона має більш просту комплектацію щодо систем безпеки. Крім цього, у рестайлінгової Polo оновилася форма фар. Але загалом його фронтальна частина залишилася практично без змін. «Спортивна» версія має такий же бампер, з діодними ДХО, знайому оптику, радіаторні грати і навіть червоні лінії, що світяться. Крім цього, модель GTS обладнана опуклою двостволкою випускної системи та 18-дюймовими колесами.

Інтер’єр Polo GTS також багато в чому дублює свій європейський аналог. Оновлений хетчбек відрізняється виконаними у спортивній стилістиці кріслами з червоними декоративними вставками та досить гарним оснащенням. Так, бразильський Polo отримав віртуальну 10,25-дюймову панель приладів, клімат-контроль, мультимедійний комплекс з 10,1-дюймовим екраном, бездротову зарядку, систему автоматичного гальмування, набір подушок безпеки, оглядову камеру. Зазначимо, що європейська версія Polo має більш багате обладнання (наприклад, панорамний дах, додаткові електронні помічники водія тощо).

Що стосується технічного оснащення, максимальну комплектацію GTS обладнали 1,4-літровою турбочетвіркою з найбільшою віддачею 150 к.с., що функціонує в парі з 6-швидкісною АКПП. Базові версії оснащуються однолітровим бензиновим атмосферником з віддачею 77 к.с., або однолітровим етаноловим турбомотором, потужністю 109 або 116 коней (для бензинової або етанолової модифікації відповідно). У Бразилії новинка коштує близько 28,5 тисяч доларів. Чи поставлятиметься Polo GTS на російський авторинок, поки що невідомо.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!