Кросовери BMW X3 та iX3 нового покоління: фото, мотори та все, що відомо про баварські моделі

0
292

Поточна генерація BMW X3 та його електричної версії iX3 знаходиться на завершальній стадії життєвого циклу. Тому вже незабаром баварська компанія представить кросовери у новому виконанні. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, про новий BMW X3 2024 відомо багато.

Так, у ЗМІ потрапили чергові рендери баварської моделі (фото: whichcar.com.au ). На думку авторів цих зображень, новинка після зміни поколінь стане більш незграбною. Це враження, зокрема, обумовлено появою іншого переднього бампера з великими бічними повітрозабірниками, які відрізняються ламаною формою. Решітка радіатора збереже стандартні для BMW габарити. Головна оптика також виглядає, наче пережила еволюційний розвиток.

Повідомляється, що новий BMW X3 збереже колишню моторну гаму, яка змінюватиметься в залежності від ринку продажів. Так, кросовер повинен отримати 2- та 3-літрові турбодвигуни, у тому числі і дизельні агрегати. Але кожен із них поєднуватиметься з 48-вольтним стартер-генератором для скорочення витрати палива та збільшення динаміки розгону на старті. З’явиться гібридна модифікація нового BMW X3. У кожній з наведених версій кросовер оснащуватиметься 8-ступінчастим “автоматом”.

Очікується, що BMW X3 збудують на базі оновленої платформи CLAR. Але iX3 буде засновано на архітектурі Neue Klasse. Цей кросовер отримає нові акумулятори, які значно підвищують запас ходу. Однак достеменно відомо, що кросовер не зможе проїжджати без підзарядки 1000 кілометрів.

За попередньою інформацією, BMW збереже у списку доступних модифікацій “заряджену” M-версію. Але, згідно з недавніми звітами, вона буде електричною. Тобто BMW випустить iX3 M. Автомобіль після зміни поколінь стане більшим: його колісна база зросте на 22 м. Офіційна презентація баварської новинки відбудеться наприкінці поточного або на початку наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.