Ford приховав правду про нове Focus від покупців. Усі плюси та мінуси, які потрібно знати перед покупкою

0
50

У 2021 році компанія Ford презентувала оновлений Focus 4 покоління . Модель до Росії так і не дісталася, оскільки в нашій країні продажі “Фокусу” закінчилися ще в 2019 році на рестайлінгу 3 покоління. Однак у рамках паралельного імпорту багато шанувальників марки Ford не приховують свого бажання привезти цю модель для себе з-за кордону.

Проте інформації про рестайлінг Ford Focus 4 покоління у росіян не так багато. Для того, щоб хоч якось розуміти, з чим доведеться зіткнутися при покупці цього автомобіля, можна вивчити відгуки його зарубіжних власників. У цій статті зібрано основні з них. Звернувши увагу на ці відгуки, можна зрозуміти сильні та слабкі сторони останнього Ford Focus.

Низький кліренс. Очевидно, що Ford Focus – це не позашляховик і не кросовер, тому він не повинен відрізнятися висотою дорожнього просвіту, але на “американці” вона занадто мала. Кліренс складає 163 мм. Цього цілком вистачить для пересування дорогами Європи чи США, але в Росії з таким кліренсом у власника автомобіля точно виникатимуть проблеми.

Погана якість оздоблювальних матеріалів. Наступний мінус Ford Focus, з яким можуть зіткнутися потенційні власники. Виробник використовував жорсткий пластик обробки салону та тканину не найвищої якості. Як результат, поява подряпин на пластиці навіть від невеликого контакту з більш жорсткими предметами та маркі деталі там, де знаходиться тканинна обшивка та на сидіннях, зокрема.

Економічний. А це вже стосується плюсів останнього Focus. Моторна лінійка цього автомобіля складається із шести силових агрегатів, включаючи турбодизельні двигуни. При цьому їх більшість гібридна. Усі вони малооб’ємні. Звідси випливає те, що навіть найпотужніший двигун на 155 к.с. показує середню витрату палива на рівні 5 літрів на 100 км. шляху. Більш слабкі двигуни показують цифри витрати пального, які ще менші.

Краще за однокласників у плані оснащення. Це ще один серйозний плюс “американця”. В асортименті комплектацій моделі для європейського ринку є щонайменше 9 версій. Це дозволяє потенційному покупцю підібрати собі найкращу модель. При цьому всі комплектації отримали на порядок вище за однокласників набір бортового оснащення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!