У Японії показали дуже злий Toyota RAV4

0
1434

Тюнінг-ательє Kuhl представило на Токійському автосалоні кілька серйозно доопрацьованих кросоверів Toyota RAV4. Завдяки особливому комплекту VRAVRA Mars звичайний сімейний паркетник став більше нагадувати військовий броньовик.

Набір запропонованих допрацювань тюнінг-ательє змінив популярний кросовер майже до невпізнанності. Автомобіль отримав інші радіаторні грати, скульптурний капот, позашляховий бампер з вирізами з боків для протитуманних фар і ширші крила. Задні крила також стали ширшими порівняно зі стандартними, а нижні частини дверей та бічні спідниці закрили масивними накладками із незабарвленого пластику. Кросовери можуть похвалитися новими корпусами бічних дзеркал та значним спойлером, встановленим над заднім вітровим склом.

Візуальні елементи доповнені ліфтованою підвіскою, новими 17-дюймовими колісними дисками та всюдихідними шинами Dunlop Grantrek AT5, які покращують зчеплення, коли закінчується асфальт та починаються бруд та бездоріжжя. З усіма цими доробками Toyota RAV4 більше нагадує військовий автомобіль, а з деяких ракурсів – на Lamborghini Urus.

Правда, не варто забувати, що під усією цією мішурою перед нами, як і раніше, «паркетник» RAV4 без рами, знижувальної передачі та посиленої підвіски. Тож не варто чекати від нього серйозних позашляхових якостей. Скільки коштує «накачати м’язи»? Тюнінг-пакет, включаючи встановлення та фарбування, обійдеться в 2,1 млн ієн або 1,1 порядку рублів у перерахунку за актуальним курсом. Повністю готовий автомобіль коштує в Японії 4,3 млн. ієн або 1 млн. гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!