У BMW показали новий інтер’єр майбутніх автомобілів компанії

0
266

Після CES, на якій BMW продемонструвала зовнішній вигляд майбутніх автомобілів, компанія у подробицях показала їхній інтер’єр. Його головна риса – мінімалізм. Дизайнери відмовилися від кнопок, важелів перемикання поворотників, екранів та навіть панелі приладів.

Нова парадигма дизайну одержала назву i Vision Dee. За задумом компанії, водій отримуватиме інформацію про автомобіль не зі звичної панелі приладів, а з проекції на лобовому склі — вона займає всю нижню частину від стійки до стійки. Замість круглого керма передбачений «штурвал» із сенсорними панелями для керування освітленням та іншими системами автомобіля.

Замість кнопок та мультимедійної системи на центральній панелі теж з’явилася сенсорна панель, а замість центральної консолі — «перило» крісла водія з єдиною кнопкою або джойстиком управління. З дверей теж зникли механічні елементи: під склом помітні лише три кнопки. Ймовірно, для керування склом, відкриття та закриття дверей.

Перші автомобілі, побудовані за концепцією i Vision Dee, з’являться у 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.