Оновлений Jaguar I-Pace 2023: плюс карбон, мінус решітка радіатора

0
271

Електрокросовер Jaguar I-Pace отримав невеликі оновлення, які коректніше назвати не повноцінним рестайлінгом, а легким фейсліфтингом для 2023 року. Серед іншого, модель отримала литі диски із вставками з карбону та гладку глуху панель замість псевдорешітки радіатора.

Панель виявилася найпомітнішим елементом модернізації. Декоративні елементи нижньої частини кузова тепер пофарбовані в основний колір машини (раніше вони були чорними). Для тієї фурнітури, що залишилася чорною, можна вибрати альтернативний сірий відтінок.

На палітрі кольорів з’явилися два нові сірі кольори. Малюнки литих дисків також переглянули. У гамі з’явилися 22-дюймові колеса із вставками з карбону. Салон взагалі не чіпали, додавши медіасистемі Pivi Pro лише розширені можливості дистанційного керування зі смартфона.

З лінійки прибрали молодшу версію з 320 силами потужності та 500 Нм крутного моменту. Вона протрималася лише два роки. Отже, тепер, як і на початку продажу, єдиний варіант, що пропонується – 400 к.с. та 696 Нм. Актуальна прошивка забезпечує запас ходу до 470 км за циклом WLTP на 90-кіловат-годинній батареї.

За 5 років виробництва Jaguar I-Pace вже неодноразово модернізувався. Однак це не допомогло машині стати популярною. За 11 місяців минулого року (статистики за весь рік ще немає) у світі купили менше 6000 екземплярів, що на 15% менше за показник аналогічного періоду 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!